Bell Schedule

  • Homeroom/SSR/Writing
        8:00     
        8:20  (20 min)
    Period 1      8:20         9:00
    (40 min)
    Passing
        9:00
            9:03
    (3 min)
    Period 2
        9:03
       
        9:48
    (42 min)
    Passing
        9:45
       
        9:48
    (3 min)
    Period 3
        9:48
            10:30
    (42 min)
    Passing
        10:30
       
        10:33
    (3 min)
    Period 4
        10:33
       
        11:15
    (42 min)
    BRUNCH
        11:15
       
        11:30
    (15 min)
    Passing
        11:30
       
        11:33
    (3 min)
    Period 5
        11:33
       
        12:15
    (42 min)
    Passing 
        12:15     
        12:18
    (3 min)
    Period 6
        12:18
       
        1:00
    (42 min)

    INSTRUCTIONAL MINUTES:           

    Minimum Day = 195 minutes (4 classes)

    Full Day           = 285 minutes (6 classes)


    Note: Minimum Days begin at 8am and end at 11:15 

    Minimum Days in 2018 are 10/5, 12/19, 12/20, & 12/21.  In 2019: 3/29, 6/3, 6/4, & 6/5. 

    Athletic Extended Breaks (for sports rallies and dances) are:

    9/21, 10/15, 10/26, & 11/13 only